Logo & Huisstijl ontwerp

Logo & huisstijl

Je boodschap overbrengen aan je doelgroep, laten zien wie jij bent en ook nog eens opvallen? Dat is niet altijd makkelijk. Maar één ding is zeker: Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom is het belang van een pakkend logo zo belangrijk!

 

 

Een logo is de identiteit van je bedrijf. Het laat zien in welke branche je zit, wat je doet en wie je doelgroep is. Dit zijn allemaal erg belangrijke dingen om te weten zodat je ook de juiste doelgroep bereikt. Biedt jij zorg voor bejaarden, dan heeft het natuurlijk geen zin om een logo te ontwerpen wat jongeren aanspreekt. Want je wil juist het vertrouwen wekken van jouw doelgroep.

 

Maar naast identiteit is het ook nog eens je herkenbaarheid. Hoe vaker mensen het zien, hoe sneller ze het gaan herkennen. Want als je logo herkenbaar is en mensen zien het slechts in een oogwenk, dan zullen ze nog weten over wie of wat het gaat. Wanneer ik grote gele M zeg, krijg jij al bijna trek in een Big Mac. En als ik het heb over een blauw vogeltje heb, zit jij alweer aan je volgende tweet te denken.

 

Zo zie je maar hoe belangrijk het is dat er goed nagedacht is over een logo. Want zoals ik al zei: Één beeld zegt meer dan 1000 woorden!

 

 

 

Ben jij nu ook op zoek naar dat pakkende logo om jouw boodschap in een beeld over te brengen? Kom een keertje gezellig op de koffie (of thee natuurlijk) om te kletsen over jouw bedrijf en wie weet kan ik wel iets voor jou betekenen!

wat doet AAF?

Design by AAF! is een grafisch ontwerp studio met een combinatie van creatieve en grafische ontwerpen.

T: 06 - 27 27 06 78

E: info@designbyaaf.nl

©2016 Design by AAF!

bezoek adres:

Molenstraat 40C

5995 BJ Kessel

Design by AAF! Facebook pagina Design by AAF! Instagram pagina

aanmelden nieuwsbrief