Over Design by AAF! en Aafke Driessen

over AAF!

Vanuit mijn enorme passie voor mooie dingen ben ik begonnen met Design by AAF! In een tijd waar het belangrijk is dat je de mooiste of duurste telefoon hebt of een dure merkbroek en we het allemaal te druk hebben probeer ik juist te genieten van mooie dingetjes. De kleine dingetjes zoals een mooi vormgegeven illustratie, een kaart of een bijzondere quote. Ook een mooie website of een bijzonder verhaal toveren een grote glimlach om mijn mond!

 

Daarnaast vind ik het heerlijk om me ergens helemaal op te storten. Samen met een klant op zoek gaan wat nou de identiteit van een bedrijf is en hoe je dit bijvoorbeeld goed uitstraalt d.m.v. een passend logo. Of helemaal in de huid kruipen van iemand die zijn verhaal gaat vertellen en daar een mooie presentatie bij kan gebruiken! Een bedrijf zijn eigen geluksmomentje laten beleven op het moment dat ze het eindresultaat zien. Dat is mijn doel!

 

Lijkt het jou leuk om een keertje op de koffie of thee te komen en samen te kletsen over jouw bedrijf en waar jij vrolijk van wordt? Lijkt me erg gezellig! Stuur me eventjes een mailtje zodat ik weet wanneer ik de koffie klaar kan zetten ;)

 

Tot snel!

 

wat doet AAF?

Design by AAF! is een grafisch ontwerp studio met een combinatie van creatieve en grafische ontwerpen.

T: 06 - 27 27 06 78

E: info@designbyaaf.nl

©2016 Design by AAF!

bezoek adres:

Molenstraat 40C

5995 BJ Kessel

Design by AAF! Facebook pagina Design by AAF! Instagram pagina

aanmelden nieuwsbrief